Na co si dát pozor při výběru sprchové vaničky?

Stojíte-li před výběrem nové sprchové vaničky do vaší koupelny, určitě zvažujete faktory jako je kvalita provedení, cenová dostupnost nebo moderní vzhled. Vybírat můžete z různých materiálů, od ocelových smaltovaných vaniček, přes keramické, akrylové až po vaničky z litého mramoru. Ty řadíme na pomyslný vrchol díky své pevnosti, barevné stálosti a nosnosti.

LINDE_B_02
Padla vaše volba na sprchové vaničky z litého mramoru? Dejte pozor na zemi původu. Nejčastěji jsou vaničky dováženy z Turecka, Číny či Itálie. Sprchovou vaničku však můžete zakoupit také z domácí produkce.

V čem se liší?
Hlavním rozdílem je množství produkce. Velké výrobní společnosti mohou denně vyrobit stovky až tisíce sprchových vaniček. V sériové výrobě se však snadno přehlédnou nedostatky a vyrobené množství může jít na úkor kvality. Lehce se může stát, že se špatně namíchaná směs, řádně nedoschne nebo špatný poměr surovin způsobí tvarovou nestálost sprchové vaničky. Nedokonalosti nemusí být na první pohled viditelné. Všimnout si jich můžete třeba až po prvním osprchování, kdy např. nemusí odtékat voda.

Jak se tomuto riziku vyhnout?
Sáhněte po ručně vyráběných ověřených produktech. Naše sprchové vaničky z litého mramoru jsou vyráběny výhradně ručně, čímž je zaručena tvarová stálost. Povrchová úprava Gelcoat zajistí barevnou stálost a antibakteriální ochranu.

Proč si tedy vybrat sprchové vaničky Lansanit z litého mramoru?

  • veškeré vaničky vyrábíme ručně, precizně
  • Gelcoat zabezpečí barevnou stálost a antibakteriální ochranu
  • pro případy mechanického poškození (např. při pádu těžkého předmětu na vaničku) u nás můžete pořídit opravnou sadu
  • mají vysokou hustotu materiálu a nosnost až 300 kg
  • poskytujeme záruku 10 let
  • možnost RAL barevné úpravy

Mrkněte na naši nabídku sprchových vaniček.