Podzimní novinky v Lansanitu

Pokud vám ve vašem sprchovém koutu chyběla stylová a funkční vodovodní baterie, právě pro vás máme dobré zprávy. A navíc, pokud vás při čištění zubů nebo návštěvě WC studí nohy, můžete zajásat a vybavit svou koupelnu naším podlahovým vytápěním. V létě jsme se totiž jen neváleli na slunných plážích u moře, ale také pilně pracovali na zařazení nového sortimentu.

Vodovodní baterie
Vodovodní baterie Lansanit slučují spolehlivost a kvalitu se stylovým designem. Každá z nabízených sérií pokrývá kompletní potřeby vaší domácnosti. Najdete u nás umyvadlové baterie, do vašeho sprchového řešení patří baterie sprchové, například i v podomítkové variantě, a nemůžeme zapomenout ani na vaši kuchyni a dřezové baterie. Pokud budete s výběrem baterií váhat, přečtěte si náš článek o výběru vhodné vodovodní baterie, nebo se nám ozvěte a my vám s výběrem rádi pomůžeme.

Podlahové vytápění
Podlahové vytápění je dnes již standardem, co se vybavení domácností týče. Dopřává nám komfort při chůzi na boso, zbavuje místnosti nepěkných radiátorů a šetří účet za energii. Pokud vás tento stručný výčet výhod podlahového vytápění nepřesvědčil o jeho pořízení, mrkněte na náš článek o výhodách a nevýhodách této technologie. V sortimentu podlahového vytápění Lansanit najdete speciální trubky, rozdělovače i skříně pro rozdělovače, nebo například systémové desky. Pokud si s výběrem nevíte rady, ozvěte se nám a my vám s výběrem rádi poradíme.